Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

NINE - ΕΝΝΙΑ


Σκηνοθεσία:ΡΟΜΠ ΜΑΡΣΑΛ
Σενάριο:ΜΑΙΚΛ ΤΟΛΚΙΝ
Ηθοποιοί:ΤΖΟΥΝΤΙ ΝΤΕΝΤΣ , ΚΕΙΤ ΧΑΝΤΣΟΝ ,
ΝΙΚΟΛ ΚΙΝΤΜΑΝ ,
 ΠΕΝΕΛΟΠΕ ΚΡΟΥΖ , ΜΑΡΙΟΝ ΚΟΤΙΓΙΑΡ ,
ΝΤΑΝΙΕΛ ΝΤΕΙ ΛΙΟΥΙΣ , ΣΟΦΙΑ ΛΟΡΕΝ ,
ΣΤΕΙΣΙ ΦΕΡΓΚΙΣΟΝ
Διάρκεια:119 λεπτά
Πρεμιέρα:Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2009
Χρονολογία παραγωγής:2009
Είδος ταινίας:ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ
Χώρα παραγωγής:ΗΠΑ
Καταλληλότητα ταινίας:ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ








Περίληψη

Ο διάσημος σκηνοθέτης Γκουίντο Κοντίνι προσπαθεί να βρει την αρμονία ανάμεσα στην επαγγελματική και την προσωπική του ζωή, ενώ βρίσκεται αντιμέτωπος με τις γυναίκες της ζωής του: την σύζυγό του, την ερωμένη του, την μούσα του, την ατζέντισσα και την μητέρα του. Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις πρωταγωνιστεί στο πολυαναμενόμενο μιούζικαλ "Nine" και είναι περικυκλωμένος από ένα all-star γυναικείο cast, το οποίο πρέπει να το δει κάποιος στην μεγάλη οθόνη για να το πιστέψει: Νικόλ Κίντμαν, Πενέλοπε Κρουζ, Μαριόν Κοτιγιάρ, Κέιτ Χάντσον, Τζούντι Ντεντς, Στέισι Φέργκισον (γνωστή ως τραγουδίστρια με το όνομα "Fergie"), καθώς και Σοφία Λόρεν.
Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις πρωταγωνιστεί στο πολυαναμενόμενο μιούζικαλ “Nine” και είναι περικυκλωμένος από ένα all-star γυναικείο cast, το οποίο πρέπει να το δει κάποιος στην μεγάλη οθόνη για να το πιστέψει: Νικόλ Κίντμαν, Πενέλοπε Κρουζ, Μαριόν Κοτιγιάρ, Κέιτ Χάντσον, Τζούντι Ντεντς, Στέισι Φέργκισον (γνωστή ως τραγουδίστρια με το όνομα "Fergie"), καθώς και Σοφία Λόρεν. Η ιστορία είναι εμπνευσμένη από την αυτοβιογραφική ταινία “8½” του Φεντερίκο Φελίνι.

Σκηνοθετεί ο Ρομπ Μάρσαλ, ο οποίος είχε προταθεί για Όσκαρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας με το μιούζικαλ "Chicago". Είναι βέβαιο πως το “Nine” θα είναι από τους πρωταγωνιστές στη βραδιά των Όσκαρ το 2010.
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ GaluTeam : 7/10


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου